Eurocash-flaggor som vajar i vinden mot en blå himmel. Eurocash-flaggor som vajar i vinden mot en blå himmel.

Kvalitetsgaranti

På Eurocash älskar vi låga priser, men kvalitet och produktsäkerhet är trots allt viktigast för oss. När det gäller kött, frukt och grönt är vi extra noggranna. Du kan lita på att vårt kött håller hög kvalitet och är tydligt ursprungsmärkt. Även frukter och grönsaker är garanterat färska.

För de här varorna har vi extra generösa garantier. Om du skulle vara missnöjd med kött, frukt eller grönt ger vi dubbla pengarna tillbaka. Ta med dig kvittot och kom till butiken med varan eller förpackningen så får du hjälp. Kom ihåg att göra din reklamation inom 30 dagar.

Fullpackade matkassar från eurocash med mat placerade i backluckan på en bil. I bakgrunden hänger en fasadvepa med bild på Eurocash kundvagn och budskapet "WOW vilken bra affär". Fullpackade matkassar från eurocash med mat placerade i backluckan på en bil. I bakgrunden hänger en fasadvepa med bild på Eurocash kundvagn och budskapet "WOW vilken bra affär".
Pratbubbla som tipsar om att prenumerera på Eurocash nyhetsbrev Pratbubbla som tipsar om att prenumerera på Eurocash nyhetsbrev

Missa inga erbjudanden

På Facebook kan du ställa frågor till oss och ta del av veckans erbjudanden

Till Facebook