Eurocash årets pantbutik. Storliens pantområde med gröna väggar coh fyra stora pantautomater. En kvinna använder en av maskinerna. Eurocash årets pantbutik. Storliens pantområde med gröna väggar coh fyra stora pantautomater. En kvinna använder en av maskinerna.

Årets "flinkeste" pantbutik

Eurocash årets ”flinkeste” pantbutik

Eurocash arbetar aktivt med att varje butiks pantutrymmen ska vara stora, fräscha och enkla att använda för våra kunder. Att panta och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle är en viktig del i vårt arbete. Vi vet vikten av att det behöver vara enkelt och gå snabbt när man pantar och därför kan Eurocash kunder panta flera hundra burkar samtidigt. 

I början av oktober påbörjades Pantameras årliga tävling och Eurocash som kedja röstades fram av våra kunder. Det är med stor tacksamhet till våra fantastiska kunder som vi tagit hem vinsten – Årets ”flinkeste” pantbutik i Sverige. Det är också första gången i historien som priset tilldelas en hel kedja. WOW, vad bra!

Pantamera diplom inramat - Årets "Flinkeste" Pantbutik

Vi är oerhört tacksamma för våra kunders röster. Nedan kan du läsa några av de många nomineringar vi fick. 

” Pantmaskinen funkar alltid då vi varit där och rent och snyggt. Där vill man panta”

” Bästa stället att panta på har även den bästa personalen”

” Fantastisk butikk, flotte mennesker som jobber der. Alltid behjelpelig :) Lett at komma til pant automatene”

Pantameras motivering

För första gången i tävlingens historia har vi valt att belöna en hel butikskedja för deras fantastiska arbete längs gränsen mot Norge. Där satsas det stort för att ge våra grannar ett varmt välkomnande när de återvänder för att panta – och det märks tydligt både i statistiken och på alla norska röster som kommit in. Stort grattis till hela Eurocash-kedjan, ni har blivit utsedda till Årets ”Flinkeste” Pantbutik!

Pantameras vinnare 2023

Strömstads pantavdelning och två medarbetare som håller en sopsäck med pantburkar